RING OSS - 031-781 24 51

Truckar Göteborg

RING OSS - 031-781 24 51

Truckuthyrning

Ett stort antal truckar i Göteborg.

Tack vare vårt stora utbud av truckar i Göteborg, med runt 200 truckar i maskinparken, kan vi vara flexibla när det gäller att tillgodose våra kunders behov i vår truckuthyrning. Kunder i många olika branscher använder sig av vår truckuthyrning, bland annat speditörer, industrier, hamnar och byggarbetsplatser.

Flexibel truckuthyrning

Har ni ett akut lyftbehov kan vår truckuthyrning erbjuda så kallad "taxikörning", vilket innebär att vi snabbt åker ut med både truck och förare för att lösa era problem. Behöver ni någon form av speciallösning kan vi ordna det. När det gäller vår truckuthyrning jobbar vi med ett helhetstänk. I hyreskostnaden kan vi erbjuda bland annat försäkring, service och reservdelar. Ring oss, vi har alla sorters truckar i Göteborg!

Korttids- eller långtidshyra?

Olika verksamheter har olika behov, och olika hyresformer har olika fördelar. Vår truckuthyrning har något för alla!

Korttidshyra är ett effektivt sätt för er att minska kostnaderna för kapital och underhåll av truckar. Ni kan välja mellan att hyra våra truckar i Göteborg i några timmar, dagar eller veckor, eller kanske för att öka kapaciteten under en högsäsong.

Långtidshyra är ett sätt för er att slippa binda upp kapital i truckar, vilket underlättar budgetering och frigör resurser till annat.

Låt oss hjälpa till att hitta en lösning som passar just er verksamhet när ni behöver truckar i Göteborg!